Maandprogramma

Zoals u weet hebben we onze STIR avondcolleges in Fontys vervangen door samenwerkingsverbanden volgens ons triple "i" (inspiratie, innovatie en implementatie) principe. Het aanbod gaat van gratis sessies tot uiterst professionele workshops die mensen en instanties helpen door te breken en optimaal presteren in niveau 4 leiderschap en projectparticipatie

Hier volgt een lijstje van de komende evenementen waar u of uw organisatie desgewenst aan deel kunt nemen. U mag deze mail doorzetten naar anderen die er gebaat bij zouden kunnen zijn: 

Inspiratie: veelal gratis toegang - drankjes/eten voor eigen rekening

Woensdagavond 28 sept, vanaf 18.00: Kick-off De Groene Dialoog
S-Plaza in de oude Schellensfabriek aan de Vestdijk
Voedsel is een kernwaarde van ons bestaan. Ondanks volle supermarkten is het niet evident dat we in de toekomst te eten hebben tenzij er drastische maatregelen worden genomen.Gelukkig gebeurt er al veel. De groene dialoog nodigt wekelijks uit ons te verdiepen én verbinden aan het voedselbewustzijn en innovaties die er toe doen.

Dinsdagmiddag 11 Okt vanaf 13:00, Kennisfestival 
Evoluon
STIR heeft ook dit jaar de beschikking over 3 minitheaters waarin 3 verschillende STIR leerprogramma's worden gepresenteerd: 
  • Brabantse Health Deal - wat betekent dit voor het onderwijs?
  • Niveau 4 leiderschap - wat betekent dit?
  • Participerend leren -  hoe werkt dat in de praktijk?
Woendagavond 12 Okt, vanaf 19.00: Tegenlicht040 "What makes you kick?"
Singularity-U op Strijp-S

Dutch Design Week - 22 - 30 Okt Stadhuis 1e verdieping voor de raadzaal - Expositie en activiteiten rond De Brabantse Health Deal - Samen werken aan een gezonde stad! Inclusief AiREAS en Sustainocratie.

Innovatie: persoonlijk - laagdrempelig

Dinsdagochtend 11 Okt, 09:00 - 12:30: Geluk en Ontzorgen
STIR in Sectie-C, Doornakkersweg 2-178
Geluk staat vaak in relatie tot een zorgeloos leven. Maar niemand leeft zonder zorgen. Deze workshop geeft u tips om geluk de boventoon te laten voeren en uw zorgen niet. 

Implementatie: professioneel

Donderdag 12 Okt, 10 - 16:00: Presenteren voor het oog van de camera
STIR in Sectie-C, Doornakkersweg 2-178
Het oog van de camera registreert anders dan die van de mens. Als je een uniek publiek moment hebt om op het podium je boodschap te verkondigen dan wil je dat de opnames via YouTube of Vimeo, e.d. ook optimaal zijn. Deze workshop met online TV maker Hein Kuijper geven u tips en inzichten om het meeste te halen uit uw optreden en terugkijk mogelijkheden.

Donderdag 27 Okt, vanaf 12:30: Hoe stel ik mijn organisatie in staat te kiezen tussen wat werkt en wat niet? 
Rotterdam
Voor grote en kleine organisaties is het enorm lastig om keuzes te maken in tijden van intense veranderingen zowel in marktbenaderingen als samenwerkingsvormen. Wat bepaalt succes en wat juist niet? Rotterdam Kantelt, Comdys en Stad van Morgen laten allerlei visies zien die 

Donderdag 28 Okt, vanaf 12:30: Hoe stel ik mijn organisatie in staat te kiezen tussen wat werkt en wat niet? 
Eindhoven - Sectie-C
Hetzelfde als in Rotterdam maar nu in Eindhoven met DDW2016 op de achtergrond. 

Hopelijk tref u thema's aan die u belangstelling hebben. Dan zien we u graag bij een of meerdere evenementen.
Comments